Saturday, November 9, 2013

Semoga Berjaya.

Susah betul nak update blog. Tangan dah tak ringan macam dulu, fikiran pun dah makin serabut dengan kerja sekolah, apetah, lagi 2 bulan nak hadap final exam. Sekarang sibuk pula dengan mid exam yang melulu-lulu datang, maka nak kena study dengan penuh semangat. Walaupun sebenarnya aku tak pernah semangat pun. Sbb ape? sbb aku tak faham apa yang dia ajar. Dan....melibatkan pengiraan dan formula yang dicipta oleh teori barat yang langsung aku tak kagum.

Makroekonomi 1 & Statistik untuk ekonomi.

Semoga diri ini berjaya melawan semua tekanan. Jumpa balik lepas exam nanti.

Berjaya jugak aku update blog.

But the way, takutnya tengok subject exam lyanna kamaludin...Seram.

Semoga berjaya,

ukm uum.


No comments:

Post a Comment