Friday, May 10, 2013

Kerja.

Satu hari di office harini sibuk dengan persiapan Majlis cabutan bertuah simpanan mega sspn-i. Jangan tanya aku permainan apekah itu. Mungkin mak ayah yg dah mesra dgn sspn dan dah tahu skim ni, dia akan tahulah. yg lain tak yah tau pon tak pe. Elok ambil tahu. Hahah promo pulak aku ni. 

Aku terlibat dalam disebalik tabir. Hahah poyo sangat. xdelah, department aku yg lead benda ni, so aku sebagai N17 terlibat same @ tempias bagi menjayakan majlis dari segi teknikal dan softikal. Malas aku nak upload gambar bagai, xde kabel. Just nak hebahkan ini adalah senarai pemenang bertuah simpanan mega & perdana sspn-i. Cuba cek mane tau nama parents or nama korang yg menang 1st price? Muahaha.. gud lak.

Klik sini : 

No comments:

Post a Comment