Thursday, March 21, 2013

Runway.

Dah pukul 11.15 aku tak tdo lagi.
Saje. Walaupon mata aku dah menjerit mintak dilelapkan. Aku lawan. Saje.
Pola waktu tidur aku mmg dah jadi kelam kabot sejak aku kerja.
Effect yg teruk aku terima. 5 - 6 jam je aku dapat tdo.
Dulu mase tak keje 8-12 jam aku dapat.
Pagi-pagi kat office mata aku macam ade besi magnet nak lekat dekat peti ais tu.
Naik gile aku tahan ngntok. Aku bancuh coffee spirulina. Aku layan movie Ajiboy. Kelaka budak2.
Aku layan jelah. Paling kurang mata aku dah segar sikit time tu.
Comel budak tu belakon, Ajiboy nama dia.
Tengok jam dah pukul8. Start keje. Hah keje lah sangat.
Ape aku nak buat pon aku tak pasti.
Member aku kat sebelah tak habes2 dok layan fb dalam phone dia.
Aku bawak brodbend kat ofice tak keco pon.

Dan 8.30 pagi aku mulakan kerja aku. Rutin harian. Bosan. Tapi seronok. Pakai selipa, Pasang lagu juliana banos. Layan.

Old Skul betol..


No comments:

Post a Comment