Sunday, January 27, 2013

Insomnia.

Malam semalam aku tak boleh tidur. Pukul 10 aku rasa tak sedap badan. Aku lari terus ke bilik untuk berehat dan tidur. Tapi aku rasa rimas, badan aku seperti demam melanda, sekejap sejuk sekejap panas, hidung aku tersumbat, telinga aku gatal seperti semut sedang lalu lintas. Nafas aku lemas, tak menentu. Aku rasa macam nak nangis. Aku teringat dekat lan, dulu kalau aku tak boleh tidur, aku akan usik2 dia, sampai aku bosan than aku akan lelap. Dia akan pujuk aku suruh tido. Tapi sekarang sume tu dah tiada. Aku kene tidur sorang. Aku terlalu rindu kat kau lan. Rindu nak life mcm dulu dgn kau. 

Jam 3 aku masih berguling rimas. Jam 5 Aku mimpi buruk, bukan-bukan dan pelik-pelik dan tidur aku semalam hanya tidur ayam. Bingung rasanya. Ye aku demam.  

Aku lawan.

Aku bangun awal, call member dan pagi itu kami ke puchong atas urusan ttentu. 

& Mlm ni sepertinya aku masih tidak dapat tidur.

Apakah semua ini?


Teman aku untuk lupakan dunia realiti boleh? 
Pacu laju-laju kita lari dari realiti. Bawa aku pergi.

2 comments:

  1. Youг oωn post has established uѕeful to us.

    It’s eхtremеly еԁucatіonal
    and you are obviously verу knowlеdgeable
    of this tyρe. You have got openеd my peгsοnal eye for уou to varуing opiniοn of
    thіs subjеct using intriguing, notable and stгong cοntent.


    my blog poѕt buy phentermine
    My weblog ... buy phentermine

    ReplyDelete
  2. The article provides confirmed usеful
    to mе. It’ѕ quite uѕеful аnd you're simply obviously extremely educated in this area. You possess popped my own face to be able to numerous thoughts about this specific topic along with intriquing, notable and solid written content.

    Feel free to surf to my web blog ... studentkaren.se
    Feel free to surf my webpage : phentermine

    ReplyDelete