Monday, January 14, 2013

HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT @ STADIUM MERDEKA (HKR112)

Alhamdulillah, Aku berasa sangat penat syukur kepada Allah kerana perhimpunan ini diadakan secara aman dan berjaya menuju matlamat nya. Aku sangat respect pada rakyat Malaysia yang berani turun ke perhimpunan kali ni untuk menunjukkan semangat kita yg cinta akan kpop negara dan benci kepada najib  kezaliman dan penipuan dari najib kerajaan sekarang. Bagi aku, mereka yang turun ini adalah mereka yang mempunyai pemikiran yang jauh dan mengharapkan sebuah negara Malaysia yang lebih baik pada PRU akan datang atau secara jelasnya, kita mahukan pemerintahan kerajaan oleh PR. So!! Membesarlah kita dengan fikiran yang matang dan dewasa di Bumi sendiri - Malaysia. Lets view gambar-gambar yg sempat diambil sepanjang konsert BigBang HKR112 : 



Ini semua akan dihapuskan selepas PR memerintah nanti. InshaAllah...





Jangan bodohkan rakyat!




Suasana di dalam Stadium.






Beribu lagi di luar stadium yang tak dapat masuk,
Tapi mereka masih bersemangat.




Hazlan Derman is there...kawan seperjuangan aku..
Tak sangka ter tangkap gambar kau sekali..hahaha, semat!


Pimpinan Doa dari Tuan Guru Nik Aziz.


Solat Asar sebelum meninggalkan perhimpunan.

Akhirnya berjaya jugak bertemu....that is my friend.


Ni paling cute ni...haha




Artis, Mislina Mustafa




Nak balik dah...Chawww..


Pengalaman berada di lautan manusia semasa perhimpunan sebegini akan banyak memberi pandangan yang luas dan keterbukaan minda. Dari situ anda boleh nilai sendiri, nyata lebih banyak kebaikan dari keburukan. Anda tak rugi sebab experience is the best teacher. 


-The End-







No comments:

Post a Comment