Saturday, June 30, 2012

Mickey Mouse Exhibition.

Assalamualaikum guys...

Sedikit tentang Mickey Mouse Exhibition, ianya bertempat di Mid Valley Megamall, and i'm not sure if pameran yang sama ada di tempat lain, tapi serius, too many patung2 MM yang sangat comel dan kreatif hasil idea dan curahan kreatif dari individu bertangan "seni". Standing dalam hiasan kaca dengan penuh lukisan dan ukiran kreatif di setiap sudut badan mickey mouse, membuatkan aku jadi teruje dan teringin nak hasilkan karya mcm ni. So sure kalau korang tengok, korang rasa macam cool & terhibur...so, dalam RATUSAN patung mickey ni, aku sempat capture beberape yg aku rasa look owesome! korang yang tak dapat tgok life, tak de rugi ape-ape pun, cume kredit dekat aku lar, sbb dapat share kat korang semua...KAN, haha....so enjoy the picture! :






By ELLE.

By Caring Pharmacy

By Wah Chan.

By Diamond & Gold

By PADINI

By SEED


Still on construction guys =(



By Alfa International College

By Alfa International College

By Visual Merchandising Department Mid Valley

By Apostrophe

By Najib (Art : Teoh)


By Lovely Lace

By Soo Wincci (Master chef celebrity)

By Saito College

Tidak tertera nama pereka, but for me, ini antara yg great! 

By Saito College

By GUESS

By Boost Juice Bars

By ALFA International College




By THE STAR

By Kohimaran & Al Sultani

By PJ College of Art & Design




By Wong Siew Mei

By BONIA

















Cool right? Smart and kretif..The participants of the said function sebenarnyer are mainly from Mid Valley shoplot partners about 70%, the rest are representative from learning institute, school, media, artist, local artist..etc.(aku nak join leh tak?) Sebab tu aku ade tulis dari siapa (By) karya kretif tu, yg takde nama pereka tu, aku terlepas nak shoot, sory....so lastly,
BRAVO to all participants yg menjayakan Mickey Mouse Exhibition ni. Kalau korang nak tgok live! betapa banyak nyer patung mickey yg cool mcm yg aku tgkap ni...ape lagi, jom ke Mid Valley! kat sane lagi banyak! :) hohoho...

Kreadit to : Iphone4 & Saudara Hafiz Yahya.