Sunday, December 30, 2012

Hari Meraikan Cinta : Nabilah & Saiful

Majlis pernikahan dan perkahwinan Nabilah & Saiful telah berjaya dengan sempurna nya diadakan di Kuchai Lama KL, dan Muar, Johor. Pada 22 12 2012 dan 29 12 2012. Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar. Sedikit gambar kenangan ingin dimuatkan dalam blog ini, just untuk tatapan bagi yang mengenali diri dan keluarga terutama untuk yg x dapat hadir :( miss the moment. P/s : Terlalu banyak gambar manis yg dapat diambil, namun tak mampulah nak di upload semua nya, moge2 yg random dipilih ini, mampu memberi-kan senyuman :)
Enjoy the music 1st, and u can be start now... smile!


Persiapan yang sangat Rapi.

 Abah & Ibu, Kak Long, PENGANTIN!, Aku, Mirol, Balqis. 


Majlis Pernikahan : 21 12 2012 (Hari Lahir Nabilah!) 

Di dalam dulang berisi sagu,
Sagu dimakan burung merpati,
Jangan bimbang jangan ragu,
Hidup baru kini menanti..

Sentuhan Emas : Terpancar seri Pengantin.

Gubahan Emas, Bunga Telur...

Stage untuk pernikahan...Sarung cincin disini!

Surau Jumaat Nurul Hidayah, Kuchai Lama. Saksi majlis pernikahan.

Abg Saiful cool macho.

Peace.


Ade sesuatu yang lucu mungkin...

Ayah long kemain lagi fokus...

Alhamdulillah..... Tenang dan berjalan lancar. Abg Saiful feed back lafaz gile laju die cakap! haha...

Sesuatu mustahak dari Abah untuk Ibu..


NABILAH & SAIFUL : 21 12 2012


Kak Ana & Kak Ain. Cute!

Sebelah Abg Saiful.


Majlis Perkahwinan @ KL : 22 12 2012 

Pagi yang tenang, indah, penuh keberkatan...

Dewan para tetamu jemputan.

Ruang makan VIP.

Other part : Meja makan pengantin, 



Balqis tengah deco ruang sweet candy utk kanak2...

Sanak Saudara....

Pengantin Tiba dengan penuh kejutan......
Waktu ini sangat indah bagi kami sekeluarga.....

Tanam serai berumpun-rumpun...Disiram air setiap hari!
Lemah gemalai hayun tersusun....Maklum larr diapanggil raja sehari!

Orang ke laut menjale udang, Petang hari pasang pelita...
Yang ditunggu sudah pun datang, Yang dinanti sudahpun tiba...

Abah tersayang....

Ibu terchinta....

Akhirnya....

moment.

GAZ : Baju Melayu kami, Abg ni design/tailor

Pak Cik Stopa & Family dari Kelantan :)

Sweet...


Ibu punye kawan2... nak jugakk...


Time potong kek rasanya paling sweet....

Lagi2 DJ pasang lagu "penghujung cintaku"...

KELANTANIOUS...ramai lagi yg x masuk ni...

Kawan2 Bella zaman sekolah...

Banyak sgt terima wish, melekat merata2...Terima Kasih atas segala doa.

Suprise Roses dari Uncle Siew :)

Da...

Flower2 tu totaly hidup punye tau! Harum pelamin dbuatnyer... nice!

Semoga sampai ke anak cucu...

Antara hantaran dari sebelah perempuan..

moment.

Dari sebelah lelaki...


Terima Kaih pada yang mendoakan kesejahteraan pengantin dan kami sekeluarga...

Hadiah2 setinggi gunung...malam itu sangat indah bagi kami sekeluarga...


JUTAAN Terima Kasih kepada sanak saudara, kenalan, sahabat handai dari belah ibu dan abah, juga dari keluarga belah pengantin lelaki dan kesemua yang hadir ke majlis perkahwinan ini (KL) dan segala sumbangan yang dihulur baik dari bentuk tenaga, mahupun wang ringgit, kami sekeluarga mengucapkan terima kasih dan semoga Allah membalas jasa baik anda...


P/s : Maaf, ade gambar yang ditangkap muat shj, tak sempat nak clear kan betul2. Fresh dari NIKON D90, Photographer by Admin sendiri lorr..tapi ok what! Nak nampak real HD! korang boleh KLIK pada gambar yg korang nak, ok ar tu. Nak tggu photographer bertauliah punye gambar..myb lambat lagi kan daniel and the geng kan...hehe.. 


Thanks semua. Akan bersambung gambar2 wedding belah lelaki (JOHOR) next upload kalau rajin nnti ok.

Mawar merah di atas peti
Bunga melur saya kalungkan
Tuan rumah berbesar hati
Apa yang kurang mohon maafkan






No comments:

Post a Comment