Wednesday, December 5, 2012

Ade ape dengan RM50 ?

Assalamualaikum....

Dulu time blaja, sronok pegang duit banyak2, duit PTPTPU ade, duit poket abah bagi ade, ptg2 lepak makan nasik lemak, pegi buang duit kat sg.besar, makan malam sedap2, fresh oren...is all about masa duduk rumah sewa dulu larrr...tapi skang banyak spend time bersama keluarga, semua kene suap. No more duit poket. Sedih. Kesian kat aku. Gambar kat atas ni looking forward utk pada zaman skarang dan akan-akan datang...Apelah nak jadi, aku pun tak tahu. Tak payah la aku jadi pakar ekonomi kat sini kan, cuma nak bagitahu....Aku rindu kat troli billion sg.besar, shopping ngn alan...hahaha...nonsense. 

P/S : kalau Tahun 2020 myb troli tu kosong..tak dapat ape2 brg pon...Ambek kau..hahaha..


No comments:

Post a Comment