Thursday, June 28, 2012

How was school today?

Assalamualaikum...

Sebenarnyer dah rase macam tak de keje sangat sebab aku dah benti keje awal, so dok je kat umah diam. Jadual aku, pagi siram pokok, bagi ikan makan, tengah hari, amek adik balik sekolah, petang hantar mak pegi keje. Pastu guling-guling tgok tv, baca majalah, Iphone, fb, Iphone, Fb, Iphone...dan akhir sekali blog. Begitu lah amalan hidup sehat yang sebenarnyer....

Sebenarnyer tinggal berape tahun hari jer lagi aku nak balik psis dah, so buat ape nak merungot..orang dah kasi rehat tu, rehat la puas-puas, ye dak? Actually aku ni sebenarnyer agak rindu gak lar dgn member2 rumah sewa aku, bukan member jer, segala yang ade kat rumah sewa tu aku dah mula merindui...sampai gelak sorang-sorang..kan...sob-sob...baru aku tau yang blog aku ni tempat untuk melempiaskan nafsu perasaan..

And than sebenarnyer dah rase bengap sampai tak tahu nak tulis ape plak aku ni..mane taknyer? Bangon pagi dah la kene pakse, pegang gosok gigi pon macam nenek umor 300 tahun, tu belum part nak pegang cebok? pitam teros nenek tu. Than, pakai baju, pakai seluar, sarapan nasik lemak, makan, fb, makan iphone, makan fb, makan buku....So! rasanyer tak ade yang menarik pon nak dikongsi kalau dah life pon asyik macam tuuuu jer kan..

oYEAH...lupe plak nak buat special whishes dekat kawan-kawan kite yang dah grad bejaye tamatkan short sem...Fuhh! Hormat ke kanaaaannnn..Hormat!!..Tabek aku. Aku tau sebenarnyer bukan semua org leh lalui detik-detik short sem ni..mane idak, org len dok seronok cuti sem, kerja carik duit..hang kene pi blajaq lagi kan....sodeh..Eh! tak gak, benarnyer ade banyak kelebihan ambek short sem ni tau...ko jer yg tak tau...sebab ko tak ambek..Eh! bukan tak ambek lah! tak de subjek yg ditawarkan, aku nak ambek short sem pebende?

Last, harini dah 28/6/2012..

2 hari lagi nak masok bulan 7...Syukur dan Alhamdulillah sangat, kite masih boleh life hidup aman kat dunia, sihat tak saket, so seperti biasa, tentu lah bulan7 nanti lebih banyak cabaran ngn dugaan yang menanti kite... Doakan yang terbaek, dan hopefully kita dapat ape yg kita nak...But! Jangan lupe utk berdoa :) Salamualaikum...


Notakecik : Guys, aku nak beli kasut Bonia this weekend...






No comments:

Post a Comment