Monday, May 21, 2012

Result.

Assalamualaikum.....

Angin kipas berpusing sepoi2 bahase pada volume3....selimut, bantal masih disisi...

Say Syukur Alhamdulillah...17days has passed, Akhirnya...keputusan peperiksaan semester5 aku dah pon keluar awal pagi tadi......

i'm copy back what i'm saying after last setel all 6 paper haritu, sound like this :

"Recently my paper dah pun tamat on 3th May 2012 and yet aku tengah tunggu result. Ofcourse..Cuak tak payah cakaplah. After having the last paper aku tak tahu macam mana nak describe aku punya feeling. Perasaan bercampur baur bagai nak gile. Lepas langsai semua paper some of my coursemate siap shouting along the exam hall.....jeritan yang memuaskan hati, dan yang realy fun sempat tangkap gambar dalam dewan peperiksaan. Well, dah ending semester 5, its not senang nak luahkan perasaan tu. Aku faham. Walaupon aku tak join, aku still memahami. Aku hanya mampu tersenyum, berjalan pulang menuju kereta..."




Sekarang all the point dah terjawab dan aku lega....Sebab bila aku search kat unit exam, full fill my ic nombor...Press Enter! and........


I get what i hope. Aku dapat apa yang aku nak..Gembira tak terkata, ibu ngan abah orang yang pertama melihat keputusan ini, mereka tersenyum...Dan terpancar senyuman gembira pada raut wajah mereka...

Although tak lah tinggi mana pointer aku, berbanding dgn kawan2 lain, pointer diorang seinci lagi nak 4flet,tak macam aku (3.61)....tapi bila dah cecah 3.50 keatas...bagi diri aku dah cukup gembira, and realy hope pointer ni kekal dan terus meningkat menjelang sem akhir nanti..

(aku "ter"tengok korang punye result)....so aku nak wish,

Tahniah utk korang semua....and tak lupe gak yang pointer jatuh, aku tau korang dah buat sehabis baik final haritu, mungkin ada hikmahnya....sama2,kita terus berusaha lagi lagi dan lagi..

gambar sekadar hiasan...

Notakakipayung : Moga2 impian mu itu tercapai, InshaAllah & tak lupe, Congratulation! to all my senior yang baru lepas Konvo jumaat sabtu ahad lepas..its realy full of memory, pray for a better life after this. :)

2 comments:

  1. bape result amir? kalo 3.50 n above congrats dari k.ana..study smart k 4 ur final sem...;)

    ReplyDelete
  2. 3.61...terima kaseh, inshaAllah amir kekalkan result ni sampai final sem nanti.

    ReplyDelete