Sunday, May 27, 2012

Life is full of colour

Mana dia pegi?
Entah....
Lepas habis final haritu...msg jarang sekali...
Mungkin sibuk mencorak kehidupan...
Eh corak lah sangat...baru cuti 2bulan...
Tak kesah larr....itu lah aku cakap...

Susah carik aku, senang? bayang pon takde...

Dorang bizi la tu...kau cakap orang, kau pon 2 x 5...
Bizi kemain, mcm menteri..
Haha, aku tak bizi lar, free what?
Biarlah...aku tak kesah pon..Lumrah hidup beb..
Meningkat dewasa, kawan2 makin hilang..

Macam zaman sekolah dulu lar..
kawan gosip kiri kanan...
dah habes SPM?
nak jumpe sorang pon payah..
kalau jumpe tepi flat pon jeling mata jer..
macam dah tak kenal...kesah?

Pelik..

Eh pedulik lah...
sama-sama mengejar mimpi....
kejayaan masing2...
sebaiknya kita jaga hubungan kita,
jangan biar macam ni..
tak manis...just fikir positif cukop.

I mean, diorang juga merindui kau...
macam kau merindui diorang?
Hahaha...annoying jer kau ni...

dah lar tu, is time...

Oraitt! have a nice day....chaww...

masa depan akan datang dengan sendirinya..

1 comment: