Thursday, April 12, 2012

Around the corner

Assalamualaikum....

Ayat yang sama..."Oh dah lame tak update...bla bla bla bla...bizi sgt bla bla bla..."...

Itu semua tak penting...yang penting hari ni ialah aku nak bercakap ttg final yang akan tiba tak lama lagi. Oh no, aku hanya ada masa dalam 6 bulan lebih untuk jadi student, then selamat tinggal semuanya......



Jangan diucap selamat tinggal
Jangan kau ucap selamat tinggal
Jangan diucap selamt tinggal
Kepadaku..._Shades. (=_=!)

Cakap ttg final exam.....seriusly aku sendiri tak pasti tarikh paper aku bila dan pukol brape? kadang2 aku ni jenis nak kene suap jer....Sebijik macam bangang...nasib ade link ni, jom sama2 cek...KLIK! so, aku dah copy paste jadual tu dekat word, so nanti boleh lar tampal kat sekeliling rumah....kan kan....

Semua jawatan aku dah letak. Eh ape aku cakap ni? dzjkffnvienbvosacoavao! Aku dah letak semua jawatan yang aku sandang selama ini (chewah!) hah! susah no nak cakap. So orang kate, tak delah aku ni nampak serabot sangat, urus sana ,urus sini.....dalam kurungan, bukan ade orang nak ucap terima kaseh po0n...
malas nak cakap....buang karen....aku ade gambar nak share ni! nak tgok dak? tapi semuanya campoq2...ikut selere jer aku nak boh gambar ape...jom nengok...

Bersama2 dengan org kuat (GM,GAM) Unit trust, Sime Darby  Public Mutual,Shah Alam.
i am the CEO programe. Terima Kaseh!

Petang tadi aku gi mancing kat depan umah ngn my bf, so...ini 
hasil tangkapan yang pertama...total is..
9 puyu, 1 adik haruan, bepuloh2 anak haruan..
Kami ber2 mmg hebat...baru tau ker..

Sbb aku gune iphone, kamera iphone is look like owesome!! so...
mmg muke aku tak kan ade dalam senarai gambar2 folder dalam iphone aku sbb
kameraman dia ialah aku..Aku tak kesah sebenanyer. Cume terharu jer.

Memakai tag name kat atas ni mmg suatu pengalaman yang ngeri.
Terima Kasih pada mereka yang menjayakan program ni.
Aku rasa nak tepuk tangan utk diri sendiri lah...boleh tak?

Kereta kesayangan aku ni dah selalu sangat merayap 
dalam Poli ni, banyak kali aku tipu pak cik guard tu =_=
Poli ni mcm penjara tahanan sikit, sembarangan kau nak masok?
jangan mimpi...

Peti ais rumah bujang yang bukan calang2..
sampai penoh macam ni....selagi boleh sumbat kite sumbat...
Cheff Amir ni penyepah sikit orangnyer..=_=

Ape gambar masak2 ni!!! terok betol...
lari tajok dah...

Bile kawan2 aku yg dok kat dalam asrama soh aku hantar dorang balek asrama...
aku rase sayu jerrr...sbb asrama ni banyak ajar aku ttg hidup...(gile sedih..)
so, aku malas nak tenung asrama ni lame2...aku tak naik pon..tggu kat bawah jer..
sambil aku tggu kawan aku, tu yg sempat ter snap gambar kat atas ni ni..

Ni gambar ttg Projek marketing ngn entrepreno...
korang bukak Yayasan Mahasiswa, korang godam lah web tu, 
Naik lebam jugak buat projek ni :( yang penting hasil prezentation aku gempak gak arr..

Ni bukan ceramah....ni nama dia tgah meeting...Sem depan aku rase aku nak bersara,
so tolong lah jangan petik nama Muhammad Amir utk ape2 jawatan ek..
bukan hensem bagos sangat budak tu..

Sebelom aku of9, diingatkan semula, final exam is around the corner...11 hari je lagi...
so sedar2 lah wahai diri...

gOOD lucK untuk kawan2...aku dah tak tau nak cakap ape....doa dan harapan korang semua berjaya final nanti ok. Just nak cakap, bila kita dah mula rasa kehilangan something baru kita belajar nak appreciate sesuatu bendakan? Yet aku rase bertuah sangat sbb dalam masa 2 tahun lebih, aku boleh kenal dengan korang semua...  

Cube nak berlagak macho....tapi percayalah...meleleh jugak air mata time kite nak bepisah nanti :)


Merepek.....jom balik!














No comments:

Post a Comment