Wednesday, February 1, 2012

Countdown for the project.

Assalamualaikum...

Mungkin rasa macam tak betol sikit sebab jam dinding menunjukkan tepat pukul 2 pagi dan aku masih terkebil2 dengan nota2 marketing, buku2 tebal, bersemangat nak study sbb esok ade kuiz...tapi akhirnya aku tewas di tangan alam maya...facebuk and blog..

Manusia dalam rumah ni semua dah sampai ke london, masing2 ade hal yang nak disiapkan esok...especially mengejar masa untuk study, tutorial, kuiz preparing dan macam2 lagi yang menyerabotlkan fikiran, so sbb tu dorang dah tdo...

Bagitau yang akan datang aku akan mencipta sebuah laman dimensi baru...hahaha...semacam je bunyi ek... tak ar, macam ni, projek sangat banyak asgnment pon sangat banyak..some of the project is make me create one new of social  web...everything about the planning lah...dah macam ape aku becakap neh...so lets kita tgok iklan yang aku create ni.....


Jeng3...Nantikan kemunculannya...(hensem tak abg model dlm iklan aku ni?)...

"Oi budak bertuah. Dah pukul 7 pagi! Bangun sekarang. Pastu pegi sekolah."
"Ala mama, saya demam la hari ni."
"Eleh demam konon. Semalam elok je duduk main game."

"Hehe. Sebenarnya saya tak siap keje sekolah. Kalau Cikgu gaddafi tau, matila saya."
"Itula kau. Hujung minggu taknak siapkan keje sekolah. Makan, tidur, makan, tidur. Itu je la keje kau. Kan dah padan muka. Dah, mama kata pegi mandi sekarang jugak. "

"Yelah, yelah. Mama ni. Pagi-pagi dah marah. Tak suka la."


Google translate BM to MALAYSIAN ISTANA LANGUAGE


"Wahai anakanda berdaulat. Dah pukul 7 pagi. Bangkit sekarang. Pastu bercemar duli ke sekolah."
"Ala bonda, patik gering la hari ni."
"Eleh gering konon. Semalam elok je bersemayam main game."
"Hehe. Sebenarnya patik tak siap keje sekolah. Kalau Cikgu gaddafi tau, mangkatla patik."
"Itula anakanda. Hujung minggu taknak siapkan keje sekolah. Bersantap, beradu, bersantap, beradu. Itu je la keje anakanda. Kan dah padan muka. Dah, bonda bertitah pergi bersiram sekarang jugak."
"Yelah, yelah. Bonda ni. Pagi-pagi dah murka. Tak berkenan la."


p/s: Mungkin larrrrr.......kan...=_=" Assalamualaikum...Selamat Malam..



No comments:

Post a Comment