Friday, November 4, 2011

Untitle but its come from heart.



Assalamualaikum and wazzup guys...First nak cakap is..Apologise to all of u yang bile bukak blog ni jer..entry lame...seminggu kemudian, bukak lagi...kali dengan penuh harapan agar ade post baru, tapi sekali bukak entry lame jugak...dan korang pon akan kecewa dan Bored gile dgan blog ni...memang langsung tak ader yang menarik...Thanks dekat yang lalu lalang..especially nama blog anda tersenarai dalam kapet “Traffic Jam”...dan tak lupe la jugak dekat ogr2 Selangor,Kuantan,balakong...entah mane2 negara afrika pon ade...hahaha...banyak syok sendiri jer aku ni..haissh..Ok kali ni kite serius yer.

Alhamdulillah, detik itu semakin tiba untuk aku menamatkan semester yang secara kronologi nya sangat menghampakan...the best word is Bored! Super duper power pengalaman praktikel ni...sape yang belom rase..tunggu lah masenye. Thats why aku payah sangat nak update blog ni, sebab-sebabnya ialah..

1) typing repot every day never give up...

2) Khusyuk main game Empire Alies utk menakluk dunia dgn bejuang bemati2an untuk mendapatkan semua tawaran hadiah2 perang.

3) Untuk menjayakan point no1, aku kena research pelbagai benda, dan benda2 ni selalu aku lakukan kat office...korek data sane, ciplak maklumat, semuanya aku godam demi menjayakan point no1 ni.

4) Malas dan ngantok vs boring tahap kuil batu cave..tensyen plus stress.

5) Masalah dekat office dengan org2 yang meruntun kesabaran aku.

6) Apabila point no4 diadun dengan sebati dengan point no1, ditambah sedikit kebengangan di point no5..maka jangan mimpi aku nak buat point no3...dan hasilnyer aku dapat point no5.


Filling stress and need to forget-it the moment..

Oh lupe nak dikata....aku punye laporan dah nak siap pooonnnn.....mencecah 90 muke surat...finally benda ni siap jugak...thanks to Allah for giving power to me. Tapi memang banyak yang nak kene tacap lagi.....level of confident terhadap hasil laporan tu around 87%....selebihnya aku akan usahakan lagi....dan yang paling penting doa berterusan pada Allah. Kawan2 yang lain aku tak pasti...sunyi jer.. bizi sangat...

Ok lah, nothing to say dah...kepala aku pening macam ade gegaran tsunami...ni semua gara2 sakit hati kat office tadi...Myb esok pegi Putrajaya dengan member...kayuh basikal kat taman botani pukul 10 tgah hari...what the short aku pon tak paham...pelik2 rancangan korang. Mudah2an enjoi dgan diorang esok, sedikit sebanyak aku harapkan tekanan harini diredakan pada hari esok.



Jumpa next entry...Salam Raya Haji...


No comments:

Post a Comment