Tuesday, September 20, 2011

Sejak 2 menjak ni.....

Assalamualaikum lovely girl and macho boys...


....Bace petikan gambar kat atas ni mesti dah tau perasaan aku macam mane kan? Saat ni, waktu ni, Hari ini, Bulan ini, Tahun ini dan sama waktu dengannya, Jiwa lelaki aku mengatakan yang aku sedang Stress. Faham tak stress tu ape? in BM we call tertekan. Tapi tak derlah tiap2 hari...Melampau plak bunyik nyer tu. Alarr... Cool la mer...sume org ade masalah, kau ingt kau sorang jeke..Ok tu kau punye pasal.

*******************

Mungkin larrr......aku ni banyak sangat berfikir lar...ini tak siap, itu tak buat, anak tak bagi susu lagi, bini tak mandikan lagi, jamban belom cuci, rumah belom cat, kuali belom gosok. Kau ingat kau perdana menteri ke? 

Ok larrrr......Mungkin aku ni banyak agan2nyer, dah lar cerewet nak mampos, belagak plak tu...Merapu2 dlm blog dia..So, aku tak nafikan ada kawan2 aku yang takot nak kawan ngn aku...dalam hati diorang, "Amir ni asyik nak dihormati jer" Weeaakkk Muntah. Tak der kaitan ngn tajuk please..

********************

Ok larrrrr.......Aku terus terang sebab ape aku stress SeJaK 2 MeNjAk ni.....Ikut turutan ye, kite susun mengikut ketinggian darjah selsies tahap ke'stres'an tu. Tak faham sudah. (Ringkas but Padat of meaning)

1- Hampir 6 bulan Praktikel, aku bagai nak gile tahan sabar dengan dot dot dot....
2- Hampir 6 bulan Praktikel, aku tibe2 rindu larrrr dekat dot dot dot....
3- Aku seorang yang pendiam, tapi kadang2 disalah Sangka....
4- Eleh poyo jer Amir ni.....Kesah.....
5- Aku tau lar kau fed up@bosan dengan tempat ni.....tapi kawal la emosi kau tu....kau tak perasan yang..
6- Kau dah buat aku tertekan tiap hari disebabkan emo kau tu...Ketahuilah...
7- Betape Sayangnyer aku kt kau wahai sahabat. titik. Muahahaha....
8- Tiba2 kene saman dan rasa macam.....Ok, Tahniah anda disaman 100Ringgit. 
9- Lumrah kehidupan @ warna warni kehidupan. Allah sentiasa bersama dengan org yg sabar right?
10- Buku laporan yang kian terbengkalai...Ni ibu segala stress aku rase.

******************

Tak derrrr lah...aku joke jer tu....no joke no fun kan....so kite joke lar....aku cool orang nyer, percayalah....Sapa yg kenal aku, die tau lar aku mcm mane? Hehehehe...kau mintak kau nak ape, aku on de spot pegi dapatkan. Ok aku tipu. Aku tau kawan2 aku mmg jahatgile baik gile, diorang akan sentiasa puji aku depan org ramai, depan pensyarah, depan kawan2 yang lain, diorang asyik puji aku jer, 

"Oh Amir! Sape tak kenal die tu kannn...dot dot dot....." 

yELarrr....aku ni dah tua. Ulang sekali lagi? Dah tua! Nak cerita lar kan, Setakat pukul 7mlm tadi hampir 48 orang wish befday kat aku, Ulang suara : Wish Befday!! (pada siapa yang tak wish lagi or ingt befday aku esok,sila wish sekarng) Utk pengetahuan anak2 semua, befday saya 20 Septembeww. Hm...Dan sebab ape aku cakap yang aku dah tua tadi...Sebabnyer....Sebabnyer....

Kebanyakan ucapan dari kenalan2 aku ada tertera ayat "TUA" Ulang suara in BI WE CALL "OLD"! Sedih aku bace....tak senonoh ayat korang. 20 is mude lagi tau! Tgok badan lar kawan......Ahahaha...Gurau jer..Aku sayang korang lar...

Dah dah dah dah! Full Stop pergi mandi skang!! Solat kau mane!! MashaAllah budak ni! 
Janganbuatperangaikalautaknakstress!


73 HARI LAGI.





No comments:

Post a Comment