Saturday, July 23, 2011

Together Toward Excelent..

Assalamualaikum? arini ari sabtu...panas terik kat luar...macam biase, sejak jadi sukarelawan kwsp ni...tiap hari sabtu jer...aku lepak kat umah rehat @ tido puas2...nak pegi jalan pon tak der mood tambah lagi duit dah makin susut dalam dompet ni...tapi aku bace ststus fb budak2 tadi kate ptptn dah masok? Kalau betol dah masok... Alhamdulillah....


Dahlar mer....tak yah nak fikir benda2 mcm tu lar....Dunia sementare jer....Ok, benanyer bukan ttg duit, bukan ttg dunia apekejadah sume ni yg aku nak cerita.....nak cerite ttg ade orang tu dah ade blog? die dah pandai main blog skang? hahaha....tak der lah...just kidding jer...Aku support dia menulis...payah ar nak cerite....haha..Lagipon bagi aku, medium utama bile kita ade blog ialah bukan sahaja untuk bercerita ttg manusia (jauh sekali utk berfoya2 ajer) tapi jugak untuk menyampaikan berita2 yang baik dunia akhirat...baru otak bejalan sikit? hehe...
ko jgn fikir afa jer mer? hak3..


"apa niat kita untuk berblog, kalau blog sekadar bersawang dan dibiarkan sahaja. Gunakanlah blog ini untuk memuat dan mencetuskan ilmu.  Bagi yang dah pun memiliki blog, kemaskinikanlah blog dari semasa ke semasa kerana ia merupakan tanggungjawab dan amanah yang akan ditanya di akhirat kelak.  Jangan jadikan blog seperti telah 'kematian' tuan.." Komen ustaz Hasrizal

Terkene jugak dekat batang hidung aku ayat Ust.Hasrizal ni...hahah....Ermm pandai2 lar kite yer.......mesti Blogers semua nak usha2 blog member aku ni kan? KLIK SINI untuk usha..
Amacam?? Baru lagi...baru nak membina...lepak dulu...saje bagi support kat budak ni...anyway selamat berblog...jangan jadi Kelembai sangat...??
Salamulaikum, selamat berhujung minggu....

Ayat dia kat blog :  Sebenarnya yang aku rase macam buang mase laaa juga...Dok mengadap benda ni je Tapi, x taw kenapa aku teruskan juga... bak kate pepatah "Alang-alang penyEluk pekasam Biar Sampai ke Pangkal Lengan".....
MUNTAH MER ?


P/S : Jari-jari kita akan menjawab apa yang kita cari dan apa yang kita tulis :) InshaAllah ade manfaat bersama...Selamat menulis kawan...

2 comments:

  1. selengerr... gilerr ko niee... ko saje ann...

    ReplyDelete
  2. hahaha...malu2 anjing lak kau...sume dah tau mer? caner? haha...

    ReplyDelete