Sunday, July 10, 2011

SEMIGGU TELAH BERLALU...(Part 5)

Assalamualaikum....Maaf lar dah lame tak menaip entry baru...tapi harini ku gagah kan jugak jari jemari semata-mata!!! untuk menaip entry ni bagi berkongsi pengalaman aku sepanjang berpraktikel...pejam celik SEMINGGU TELAH BERLALU....(skema jer ayat..entah ape-ape)

Hahaha...that is so amazing tau! Walaupon sedikit mengeluh disebabkan tiada Alaun, lama kelamaan semangat tetap membara demi mencedok pengalaman. Nak bagitau bukan senang untuk aku naik 'dan' masok 'dan' selami tugas 'dan' bebanan kerja di tingkat 17, Jabatan Kewangan (seksyen bajet),
KWSP Raja Laut. Hahaha...kelakar lar :)

1st day lar nak cerite sikit...time tu aku sangat nervous dan TIBA2! Something that was really! helping clear my nervous because!!! hahaha...Ada nyer seorang kawan aku di sisi yang sentiasa Senyum :) gelak ketawa terus menerus sampai lah ke balik...(-_-") Gile ke? EH!! Panjang lah nak cerita!! korang bukan nak dengar pon...muntah plak kang....so tak nak kasi muntah, street to Kesimpulan..

Kesimpulannyer...aku pon malas nak bagitau A until Z ape yang aku buat dekat seksyen bajet tu kan...tapi seriusly kerja2 melibatkan semua fail2 bajet 2011 & 2012 dari KWSP Cawangan Seluruh Malaysia dan itu yang membuatkan aku ter cakap "TTTeeetttttt" tu...

Nantilah dah lame sikit aku tangkap gambar, upload kat blog kite same2 kongsi pengalaman kat sini ok...
Rutin harian kini telah berubah...So, jaranglah nampak aku on9 atau menaip blog kan..dan berkurang lah entry setiap bulan, takder lagi azam untuk menaip 20 entry sebulan :((

Apepon buat member yang tgah seronok dengan pengalaman korang...just taip lar dekat blog masing2..janji nanti ade masa aku baca...ni tak..penoh dalam FB tu...Keseronokan, Kesedihan, Kebengangan sebab tak der alaun tapi keje menimbon, dan semua liku-liku sepanjang kita praktikel ni, sedut dan jilat buat pengalaman dan pengajaran utk lebih matang :) ikhlas buat keje demi pengalaman dalam kurungan nak jage hati. BUT! Tahniah untuk member yang dapat alaun sampai 500 sebulan...aku tau korang sentiase senyum time on9 kan kan kan...tggu sem5, sarapan pagi KFC lar jwp nyer..

P/S : Keceriaan bertambah sengal dengan berkawan dengan member yang sengal...naseb ade member..kalo tak? sume org tua kot? (-_-!) dan 1 lagi..baru 6.45Pagi jalan menuju ke LRT Salak Selatan begerak mcm semut? Sabar jelar~ ~ ~ I Love mesin fotostat ~ ~ ~

No comments:

Post a Comment