Saturday, July 30, 2011

Kesah Taring Tumpul & Ego Rajagobal.

Assalamualaikum....akhirnyer blog ni diupdate jugak lepas dah seminggu terbiar tanmpe cerita...mane tak nyer dekat office bukan mase yang sesuai utk aku update...facebook boleh lagi, tambah pulak kerja dekat office tu menimbun dia bagi, macam lar aku ni dah 20 tahun kerja kat situ...tapi tulah, bile tak der keje langsung, aku boring..rase mcm nak mintak kerja, tapi bila dah dapat kerja! ambek kau....tak terbuat...tambah lagi laptop depan mate...asyik2 nak main game...kutip duit banyak2 nak beli askar, dan yang penting meluaskan lagi EMPAYAR AMIR!! utk serang member2 aku...haha..

Nampak? sikit2 nak serang aku! tgok nanti! TTEETT BTOL...

Harini dah hari sabtu?...benanyer nak share sikit pengalaman time tgok bola Malaysia VS Singapondan khamis lepas...bukan ape, harapan aku (bukan aku sorang, tapi seluruh rakyat Malaysia) inginkan kemenangan utk skuad negara pada malam tu....tapi sangat hampe dan kecewa..bahkan rase macam nak menangis bile Harimau Malaya tumbang sekadar 1-1 dengan singapondan...mmg tak fair game malam tu... Harimau Malaya pon aku tgok alahai.....malas nak cakap..sebab aku bukan nak buat ulasan sukan kat sini...
tapi perasan tak? lepas kekalahan malaysia malam tu......
banyak pg pg kat facebook yang mengutuk Rajegobal?
yang begitu ketara tgok kat wall ni...korang nak LIKE pon boleh..hahah...



Ok lar...tak more gadoh2...Walopon mercun ngn botol air mcm hujan dekat stadium malam tu...aku ngn member2 aku still cool jer...Lemah tenage menjerit2....tapi yang jerit paling kuat time Gol pertama dari Super Sali....Hanyer yang ade kat stadium dapat rase kehebatan dia....Meriah giler....anak tekak rase nak tekuar..telinge aku pon dah naik pekak dubuatnyer....tapi semua tediam dan rase sangat kecewa bile Singapondan menjaringkan gol penyamaan tak lame kemudian.... :( too sad... mmg kecewa sgt mlm tu...

Apepon Rakyat Malaysia tetap memberi sokongan padu malam tu...
Kami Mohon Doa...Malaysia Berjaya....
Tapi....Tak berjaye jugak...tang mane yang silap tu...
Thanks kat member2 yang besame2 berjuang merempuh stadium malam tu...
Best giler..hahaha....Abelan and the geng, zamer & mirol...

Muke ni muke baru balik dari office....
Apepon sempat mandi kat umah sewa....Parking baik punyer kat Sg.Besi...
Kitorang tak kesah! Ngantok dan keletihan di tarok tepi demi Harimau Malaya malam tu..
Nampak tak betape semangat ayat2 aku? kahkah.....(adik aku lagi semangat tau!)
Balik dari stadium malam tu, badan lembik macam Sotong...

FOKUS dekat Bendera Malaysia tu...
Bendera tu besar giler!!! dan penyokong kat bahagian tu paling mantap dan bsemangat gile!! 
tabek springgg kat diorang...
100% MALAYSIAN NO FOREIGN ..

RASEKAN RUMPUT SEBENAR....!!!! Pahit ke manis?
SINGAPONDAN U ARE LOOSER tau tak!!

Lastly...tutup cerita tentang perlawanan Harimau Malaya....jumpe lagi 2018...Lame lagi woii....
Zamer dah kawen 3 agaknye....Itulah yang dinamakan adat perlawanan...ade menang ade kalah...
Always Support HARIMAU MALAYA~~~

P/S : Harini ngn semalam 29 & 30julai SOGO buat Sale gile2 around 90% utk customer yang ade kad SOGO!! Jalan sekitar KL pon jem gile babi,....Tapi agak sedikit sodehh sebab aku tak pegi atas alasan "TAK DER REZEKI" member aku pon balek melaka, ingt leh pegi ngn die....
Tak kesah lar..tu semua dunia semata2....hahah.
Assalamualaikum...Selamat Berpuasa kawan2... :) 
Rumpot tak leh makan...










No comments:

Post a Comment