Sunday, July 24, 2011

Chelsea vs Malaysia..

Assalamualaikum...baru lepas tengok game Malaysia Vs Singapore tadi...tgok kat umah jer kali ni...tak der duit nak pegi Singapore tapi InshaAllah kalau ade rezeki, 28hb ni, same2 kite turun bukit jalil...tebus kekalahan 5 - 3 ke atas Singapure...Sebenarnyer nak share sikit gambar2 time pegi tengok game Asia Tour 2011, Chelsea Vs Malaysia aritu..sory lar,lambat update...Mane tak nyer asyik buat2 bizi jer...Ok, jangan banyak cakap...aku bukan nak jadi pengulas sukan malam ni,sbb korang sendiri tgok live dekat astro kan.. just nak share memori begambar jer...so..lets enjoy the game... :

Jangan ditanyer..kenape aku beli tiket yang semurah ini...
tekopak jugak dompet mak den nak tunaikan permintaan den ni...
disobabkan baik hati....tiket dibeli sebanyak 3 keping..
Arsenal ngn liverpool tak sempat gi stadium..keje banyak..che..poyo..

Bagi mengelakkan mengantok @ tak der tenage nak rempoh pintu LRT kat bukit jalil nanti, 
aku ngn member aku ambek mase 30 jam minit utk tido kat ofis...
Baik punyerrr...

Kemeriahan kat stadium tak terkate...
80ribu penonton membanjiri stadium malam tu...
awal gak aku sampai...shoping2 dulu..

Baju ni menjadi pakaian rasmi aku time pegi stadium...
Limited Edition...same dgn gambar profil Fb aku? jgn men2!

Sebelum masok stadium...aku sempat begambar ngn Tedy Bear Celkom...
Fatin Afiqa Fam cakap gambar ni comel...hahaha...
bear tu pompuan kot? aku pegang tangan die lembut semacam?

tiket mahal port kami betol2 tepi tiang gol....
so mmg Chelsea tak gol sebenanyer.....
jgn mimpi...

Sipi lagi....time ni yang buat anak tekak aku nak tecabot menjerit ni....
member aku kat tepi cool jer...sengal die tu..

Mamat ni semangat kot....
We love Malaysia...but We hate the Government..

Mamat ni lagi larr semangat....bagos adik aku ni...
macam pom pom boy dah...

Rehat utk mase ke2..kitorang bedal MekDonel....
MekDonel ade di mane2....hahaahah...
Nasib Prosperiti tak kuar lagi...
kalo tak.....Anelka naik mitak sikit kat aku..

Lastly nak cakap..walopon Harimau Malaya tewas disebabkan refree buta..
but game malam tu ok jugak lar...Malaysia main pon macam suam2 ubi...
yang penting tekak aku dah kering...macam2 ayat aku dengar dari kiri kanan telinger aku..
CONTOH?

Sengal gilerrrr.....
Bodoh gileerr....
Main lar betol2 bangang....
Pebender die main ni bodoh.....
Booooo.....
Palehotak dieee....

Dan macam2 lagi ayat yang tak patot keluar dari mulot...
sume tekeluar malam tu...Apepon...
Sokongan padu ttp untuk NegaraKu Malaysia~~~
Jumpe di Bukit Jalil 28hb nanti..InshaAllah...
Assalamualaikum..




No comments:

Post a Comment