Sunday, July 10, 2011

2 VIDEO TERBAIK BERSIH 2.0

Assalamualaikum~ ~
WAJIB TONTON!!! KE 2 2 VIDEO...
(Upload demi pembaca setia A New Day Has Come)
I LOVE MALAYSIA...BUT I HATE THE GOVERNMENT!
HIDUP RAKYAT!


Video kat atas ni terbaik untuk lihat sekitar bersih Semalam. memang takde edit-editla. ingatkan bleh tengok benda ni di tv, tp cam beselah, mane bleh tunjuk kan. demokrasi katakan. minit ke 3.42 tu sangat best, dah macam perang dah. Biasalah tu, kalau takde gas pemedih mata memang tak syok la. kan?

Video bawah ni pulak terbaik, siap ada edit pasang transformer lagi!




Ayat last best, this is democracy - Malaysian style :)
sedih dan marah bile Aku tgok polis dan kerajaan layan Rakyat Malaysia macam Anjing!!!

tapi apekan daye, mereka ade kuasa...kita ni rakyat yang always ditindas..
COME ON LAR KAWAN BANGKIT SEDAR MENCARI PERUBAHAN UTK MALAYSIA!

p/S : Ada yang menjadi korban bersih. semoga rohnya selamat disana..

No comments:

Post a Comment