Thursday, June 16, 2011

Semoge Berjaye Kawan2 di Short Sem :)

Assalamualaikum...Entry ni aku khaskan buat sahabat2 yang berjuang di SHORT SEM...Aku faham perasaan korang yang bertungkus lumus dalam masa hanyer 3bulan kat PSIS utk carry balek paper yang korang tpakse miss sebelum ni...Sangat singkat mase tu bagi aku...Akhirnyer..Tahniah!!! Korang dapat harungi jugak..Skarang tinggal 5Hari lagi...20hb FINAL...So, doa aku kepada korang semua agar dapat skor A! tak kesah lar paper Business ke...Akaun ker..tak lupe jugak utk member dekat JTMK, dan JKA...Semangat dan kekuatan hati korang harus dipuji...Ade yang tak sanggup ambek short sem tau, sbab diorang tak yakin utk study dalam mase sesingkat ni...tapi korang yakin! dan sahut cabaran tu...Apepon FINAL belom ditempuhi lagi..InshaAllah kalau tinggi markah PB, tak mustahil di final nanti korang kasi up sampai A! Pepandai lar goreng...janji jgn sampai hangus sgt...Cukup2 masak ok lar tu...Walaupon aku dengar tak der hint...sebab soalan dari kementerian, bagi aku benda tu adil...Macam tu jugak dengan time aku ambik Business dulu...langsung tak der hint..Menangis lar bace 1 buku...So Akhir kate dari aku...Jadikan pengalaman "ngeri" korang ni sebagai satu pengajaran utk study lebih mantap dalam sem 5 ngn 6 nanti...Aku pun banyak belajar dari kesilapan....InshaAllah, sekali kita terjatoh...kita akan bangkit dan cube sedaye upaye  agar tak terjatoh lagi...Jatoh itu sesuatu yang tidak menyeronokkan...Tapi utk hidup yang lebih matang..Jatuh itu kadang2 HARUS utk sebuah kejayaan....Selamat Berjuang Kawan2...


Muke2 nak masok office 4julai nti...hahaha..
p/s : Sorang je pon yg ambik short sem dalam gmbar ni...(-_-")
sengal btol aku neh... p/s penting : Abg kameraman dia ialah aku!


Ok! Assalamualaikum...Ingat kawan...
Setelah kesulitan pasti ade kemudahan...

Salam Perjuangan dari,
Amir 'Izzat

1 comment: