Friday, June 24, 2011

Rupe2nyer Tinggal 10Hari lagi Lar kawan...(PART 3)

Assalamualaikum....Holar..jumpe lagi...Alhamdulillah, jari jemari aku masih lagi gagah untuk menaip dan update Blog ni...Walaupon mood @ selera x menentu...But! Hidup mesti diteruskan! Nak bagitau lar...Malam semalam jari jemari aku ni menghitung hari....macam kira Matematik gune kaedah artimetik tu?
...So, kiraan pon bermula....

23....24,25,26,27,28,29,30,1,2,3 dan........Jari aku berhenti genap2 kat jari yang ke-10? GULP!!

4Julai dah nak pegi Praktikel...Giler 10 Hari lagi kot...Subahanallah...Aku ni lalai betol...So, hati semakin risau sebab Dokumen2 Li aku entah kemane...Kasot aku tak beli lagi...dan yang paling penting...Sikap aku yang berat mata nak bangon pagi vs pemalas vs begayot depan laptop memanjang...Hm..Risau tabiat ni aku tak dapat delete time pi keje nanti...Meleleh jer kang....

Abaikan perasaan risau, sebab aku percaya, kalau kita asyik berfikiran negatif...Bile mase fikiran positif nak dapat peluang? So, bagi Encik Positif peluang...Tapi..Bile dah bagi Encik Positif peluang..Aku rase over dose pulak? Cool sangat sampai bangon pon pukul 12...Shoping ala ala Anak Datok Bandar..Padehal dompet ade duit merah 4 keping jer... Alahai, banyak betol cabang kekurangan... Bermuhasabah diri untuk kebaikan...#

Ini Part yang ke3...Part 1 ngan Part 2 perasaan aku same...Maintain jer...Yang Utama sekali aku menyampaikan massage "SALAM SEMESTER 4"...

Sebenarnyer kat sudut blog ni jugak..Berkesempatan untuk aku Mendoakan sahabat2 perjuangan kat PSIS, yang bakal melangkah ke dunia pejabat...Rupenyer kite dah Semester 4 lar kawan...
Kenangan demi kenangan...
Liku demi liku....layan gambar ni...jangan senyum sorang2..





"Sahabat..untuk Selamanya...."
Gambar2 tu menceritakan ttg Persahabatan...
Walaupon x der Girls...x bmakner aku lupe kat girls girls sume..
Yang penting KITA sekeluarge berjaye....
Salam Perjuangan utk semua member2 yang nak ke li...
Untuk korang sume..aku Upload video ni..
SPECIAL!!! Wajib layan sampai habes...OFF Kan lagu Aizat dulu..
Semoge berjayer time Praktikel nanti...Watcchaa....



Hope enjoy dgn video tu & semoga dapat membakar semangat kite utk menuju cita2...Assalamualaikum..... :) 


No comments:

Post a Comment