Tuesday, June 14, 2011

Lepak2 menunggu 4Julai...

Assalamualaikum....Penat wei..sehari outing ngn member aku harini...Brother yang sengal a.k.a roomate aku..sape lagi kalo bukan..
Encik Muhammada Zamir....tecabot kaki aku dibuatnyer arini...Awal pukul 12 dah tecangak dekat The Mines...kitorang jalan2...usha2 The Mines tu...Then singgah makan dekat A&W sambil tabor makanan dekat ikan keli...sebijik macam tengah lepak atas kapal..."asal aku tak pernah datang tempat ni?" Zamer ckp mcm tu...aku gelak jer..hahah...then dalam pukul 1.20 kitorang tgok wayang...
KL GENGSTER..!!!


Dan...


Kalau nak mintak aku komen tentang filem ni....erm...aku kasi 2.5 Star lar...Ceritenyer dok begadoh jer keje... dok pukul pukul2...yelah dah kate pon gengster kan...dan yang paling nak gelak watak zizan dalam filem ni... macam bangang...lawak jer...."sial betol!! PHTUI!! Apepon enjoy lar gak...beli PopCorn..Zamer hbeskan sorang...ok Fine...

Lepas bosan ronde dalam The Mines tu...Atas permintaan member aku ni..kite gerak ker MID VALLEY...
sampai Mid tempat pertama kite lawati ialah NANDOS...Sebab ape kesitu? Sebab jumpe 
Encik Kudin Mamat kat situ...hahah..Was up bro...keje rajin sikit...hahah....

Macam biase....kami B2 mmg hobi membace buku...so...kemane lagi kalau bukan MPH...Member aku ni dok carik buku DR. AIDH ABDULLAH AL-QARNI...Penulis buku La-Tahzan...tajok dier....
"Jagalah Allah Allah menjagamu" (kalau x silap) So, malangnyer...buku tu x ade kat MPH, BORDERS The Garden pon x der...Penat carik...Mcm biase buku terlaris sepanjang mase, x der buku lain kalau bukan...


Lepas jenoh tengok buku...pegi The Garden plak...Perghh...cuci mate je kot arini...tangan lenggang...hahaha... gitulah perjalanan outing  harini... Cerita A-Z...perot kenyang kami pon chaw......Ok ar mer...hati2 Balik melaka nanti..InshaAllah lulus lesen dengan jayenyer..mudah2an sebelum bulan 6 dah setel..."Planning time" itu penting kawan :) Sory sbb kite bermandi peloh dalam kereta tadi..ekon x berapre nak ekon lar wei... :(

P/S1: Tak sabar lak aku nak gi lawat KWSP ngn ko...Shoping kat sogo jgn lupe...hahaha....
P/S2 : Gambar kat bawah ni time datang makan dinner...mmg sengal...haha....tetiber sesat sbagai kenangan...


Thanks kawan..."Pokai itu mmg ada dalam kamus hidup seorang student..Ape pon kite redah jer..."

-Penat giler kaki aku...so, malam ni tdo awal...!-

No comments:

Post a Comment