Saturday, June 11, 2011

22 Hari Menjelang Praktilal...(Part2)

Assalamualaikum? Petang tadi dapat 1 Post kat Fb...kenyataan dari Rajeh Mat Arifin katenyer....


EM!..Mungkin Rajih x call KWSP awal2 time kenyataan tuka tarih keluar tu kot? Tapi aku dah call...aku comfermkan dengan Ms.Choo Li Ching ttg pertukaran tarikh ni..(betol ke name die neh?) So setakat ni i'm filling not too nervous sangat sbb realy comferm aku dah attach surat ni kat KWSP pada 7 APRIL 2011...dan aku dah terima feed back comferm dari pihak sane yang aku akan datang melapor diri pada 4JULAI 2011...


So...just menghitung hari jelah utk naik tingkat 17, 
Jabatan Kewangan KWSP Raja Laut, 2mggu lagi...
Utk member2 aku yang lain...jangan risau sangat ar...
korang kan hebat2 dalam kelas? cerita letop2...
 So why not dekat syarikat korang nanti, korang antara staff yg paling berdedikasi? hahaha....
Smoge berjaye kwan2 :)

WE BE AS ONE WE BORN TO FIGHT!!!
Otai betol gambar ni....hahah...lawak2..^^!

2 comments: