Sunday, May 8, 2011

Weekend datang lagi...(-_-")

Assalamualaikum....Selamat petang sume...hehehe...asal ni? macam ade ape2 jer?
x der lah..just nak wish selamat hujung minggu kat korang semua...
especially untuk kawan2 seperjuangan....
x kire korang kat mane....Well...
Cuti 2Bulan sementare nak Li...komferm ramai yang kebosanan kan? 
So..mulelah kite carik keje...tapi bile dah keje....
Kejutan budaye pulak?? Macam2 rungutan ade kat Fb tu...(-_-")
Kelaka aku bace...
Rase rindu kat PSIS? Oh tidak ler....

Kampus siswa dalam kenangan...

Yang tengah bekerja tu...keje elok2...nanti dah masok gaji...jgn lupe org kat sini..
Yang tengah goyang kaki depan TV tu...teruskan begoyang...mmg itu yg terbaik..hak3...
Yang dok lepak x der wat keje tu...kot TV kat umah plak rosak kan...Hah! kalo rase nak gi shoping jgn lupe ajak aku....
Yang msg aku 2 hari lepas suruh Bank In RM+++ utk deposit rumah sewa...InshaAllah hujung bulan ni aku buat...Mane nak korek entah duit2 ni...Duit syiling boleh x?
Yang dok 24jam layan cerita endon kat astro tu,,udah2 lar tu....ngarot jer...Brr...
Yang tengah dok pikir tentang keputusan 16 Mei ni...Hahaha...same2 kite bedoa k....

Akhir kate dari aku...

Maniskan hidup dengan senyuman...
kurangkan manis dalam minuman...
Selamat Hujung tahun Minggu...

Assalamualakum...

No comments:

Post a Comment