Sunday, May 8, 2011

Ular besarang dalam CPU komputer..


Assalamualaikum...ni ade kes National Geographic yang nak dikongsi ngn korang.....CPU bukan sahaja perlu di selenggara untuk menentukan ianya berfungsi seperti mana korang kehendaki...(Contoh seperti lap lap habok,susun balek wayar yang dah tebelit2,bubuh cooler kalo rase mcm panas sgt..kan....hahaha...) Tapi AWAS! yer..Korang mungkin terseliuh otak melihat haiwan berbisa didalamnya seperti ular macam kat bawah nie..huhu..
sangat Choi disitu....meh kite tgok pengalaman advanture ni :


Yang herannya..ular nie xde plak nak kena renjatan elektrik ke ape kan?
ke memang diaorg nie spesis tak lut ngan karen?? Nampak tak ularnyer tu?? bukan yang bosar tu!! isyk korang ni...fitnah btol..


Bile godek2 kasi gegar...beliau pon menunjukkan identitinyer...
Parking baiiik je kat dlam CPU tu..


Tu die...nilah puncenyer PC encik bekelip2...
Ade anak ikan hidup kat cpu encik....
dahsyat encik ni yer...
''Eh! gelak pulak encik ni..!"


Ok setel....
Total saye cas...Em......Member2 punyer hal...
Bukak dan pasang, insurans nyawa tolak tambah darab bahagi squarerood...em...RM 300 jeLAR...


P/S :...Kes National Geographi untuk laptop pulak ialah apabile semot buat sarang kat keybord....dari huruf Q sampi P kot? (Kawan aku punyer lar..bukan aku..)
P/S : Setakat ni habok jer yg buat sarang kat DELL kesayangan ni, binatang blom agi....hehehe...

2 comments:

  1. ular dlm PC???
    cube bayangkan kalo anaconda?? hehhehe

    ReplyDelete
  2. masok tang mane besa mcm tu? kot la kan..tgah syok main Vlog tetibe nampak die lalu kat dalam skrin ni...haha..

    ReplyDelete