Monday, May 23, 2011

Seuntai kata sebelum tidur

kelihatan Beliau sedang syok sendiri disitu.
Assalamualaikum? BACE tajok entry MACAM POYO betol aku ni!! (dalam hati cakap : wow! ade akak kameraman lah kat entry >>  ni? mcm adekenengene ngn die jer?) tu tak penting janji AL-KESAH sebelum aku masok dalam selimut utk BERADU ketenangan selepas sepanjang hari meredahi lautan tekanan yang rase mcm TTEEEETT tu kan...So SKRANG AKU nak lepaskan tekanan tu dengan berVlog..SEUNTAI KATE ni sebenarnyer khas untuk dirase oleh seorang sahabat aku ni.....nak tau name ke? TAK PAYAH BOLEH??..kang tak bagi tau kang macam ape plak yer! OK LAR....NAME beliau is..............................JENG!! JENG!!BOLOS SAJE DINDING ITU!!! Syarifah norziane (sila klik utk usha2 beliau kalo x malu lar) dah klik??? OK...HOYE..HOYE..Pap Pap Pap..bunyik orang baling kasot....OHHHHH....die nie....hah kenape ngn die MER ? Tahniah lar aku nak ucapkan KAT DIE...DOA DAN USAHA dia untuk sambung study dah tercapai bile keputusan KEMASUKAN POLITEKNIK tengah hari tadi berpihak kepada dia....Wooo..menjerit tak terkate dibuatnyer...Selamat Berjuang UNTUK JADI SEORANG student balek AKU UCAPKAN KAT DIE TU....kali ni buat betol2 ok :) Aku x kesah lar..kau dapat kat poli mane...cume kalo al-kesah tercampak kat PSIS tu...Alamat buat KENDURI DOA selamat lah GAMAKNYER....kot tak jempot aku, memang kene tolak dalam tasik THE MINES tu nti..(-_-") Jaoh lagi perjalanan....kot aku dok bebel sorang2 kat sini pon tak gune yer? APEPON SEBAGAI penutop..Tahniah AGAIN dan tunjukkan SEMANGAT HUTAN yang tersimpan dalam DIRI KAU tu...aku tau kau hebat.. cite2 setinggi gunung....pengalaman u banyak sgt...macam2..susah senang sume kite begosip smpai x muat kertas maxis tu dbuatnyer...tu tolak ketepi...dah dah dah!!! MAKIN AKU mencarot. MEMUJI!!..MAKIN Kembang telajak nanti kang...TAK CANTIK plak? kate nak masok POLI..KENE lah cun2 gitu.WELL...Kawan aku seumor hidop dari zaman bodo2 kat sentose dulu kan.....mestilah aku SAYANG!!...OK..ASSALAMUALAIKUM..mcm tak bagi i tido jer ni??
P/S : LAGU AIZAT UTK SANTAPAN...jgn gelak sorang2 udah ler.. :)

6 comments:

  1. AMIIIIIRRRRRR...!!! teharu dooohhh.. hahah.. t.q lah di ucapkan..adoiii, teharu i.. tp i tecmpak kat utara sane.. huk3.. x dpt pon kat sabak bernam.. kalo x dah bt kenduri lah jwp nyer. =/
    lagi sekali segunong ucapan trime ksh ats sokongan u pd i... =)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha...apelah sgt..x per..satu cabaran, rezeki dan cabaran datang serentak, pandai2 kita jage diri..kalo jatoh bangonlah sendiri :)same2... hidup Politeknik! (-_-!)

    ReplyDelete
  3. y x bole bla ayat tang gmbar 2.. hak3.. nk je sekeh pemilik blog ini.. huk3..

    ReplyDelete
  4. ha3..dah lar gambar curik tampe kebenaran..terok tol pemilik blog ni....(-_-") eh u pujuk lah bapak u tu....banyak2 kan doa ok...solat istikharah mohon petunjuk..jgn sepat sgt putus ase..

    ReplyDelete