Sunday, May 15, 2011

Macam tertekan tapi blom lagi...

Assalamualaikum member2 yang rajin bukak blog aku...trima kaseh...Entry ni just nk bagitau yg 2 3 hari ni aku dilande mood yang kurang baik...nak taip entry best2 @ panjang2 pon dah takder senmangat...entah kenape tetibe rase tention semacam...adejer yang tak kene...walopon aku cube buat2 cool...tapi kadang2 still tention...banyak jugak kerja2 dan janji2 aku yang belom aku tunaikan...sampai kadang2 aku rase aku menipu diri sendiri...rase jemu kalau berpanjangan macam ni...cukup lah tention kat psis dulu...dan bukan kat rumah ni....kalo aku berfikir secara terbuka, aku ni patot bersyukur dengan segala ape yang aku ada skarang dan bukan merungut jer!...hm...renung2kanlah amer :( entah ler...

Ni kenangan time study dulu lar.....
Hahaha.... 
tapi skarang dah lain... :)

1 comment:

  1. ooo.. abg amaer?? any problem cri lah sum1 utk luah kan yer.. x bek pndam2... huhuhu

    ReplyDelete