Saturday, May 28, 2011

Akhirnyer kite ketemu... :)

Assalamualaikum....holar...entry ni nak berGossip tentang pengalaman kuar gi The Mines ngn member aku tengah hari tadi...hahah, macam skema jer ayat aku ni...macam lar The Mines tu jaoh sangat...belakang dapo jer pon wei...(tapi sesat jugak!). Erm...perjalanan dijangke bergerak pada pukul 11.30pagi...tapi disebabkan keterujaan sangat membara, member aku ni awal2 pagi die dah kejotkan aku....rase macam nak campak jer phone tu..tapi aku wat bodo jer...las las...telajak tido smpai pkul 10! Hm....memang angin lar member aku ni kalo die tau aku dok beselimut lagi...so dengan muke stim...masok toilet... :)

Dah rase macam handsome sikit....bukak laptop tgok BLOG..tgok FB...update komen2 peminat mane yang patot...sambil tu dengar carta Hitz Gegar...lagu alahai..meleleh jer..tgok jam da pukol 10.50....

Start kreta...gerak pegi The Mines..sebelum tu isi minyak kat BHP sampai penoh, memang penoh sampai melempah2 keluar!...tekejot aku doh!!! Sape lak kencing kat kaki aku ni?? las...las minyak tumpah..S.E.N.G.A.L btol aku ni...x per...perjalanan diteruskan..(-_-!)

Bawak confident....sampi lah telajak ke Impian Ehsan...cari U-Turn x jumpe...x per...tanye orang...
"kak The Mines kat mane?" Saya telajak ni.....

Jeng...jeng!!! akhirnye sampai lah aku kat The Mines nie...Member aku dah bejanggot agaknyer tunggu aku...sabar jelah kan...huhuhu...ampon...ampon...


Masok dalam..pusing2 carik die...tak jumper..las2 ade kat Mcd...pegi Mcd...x der pon? upenyer dalam toilet..mak-up2 kot..well...sahabat lame bekurun tak jumpe...1st impretion gitu...dan akhirnyer bertemu...
yeah! holar freind...hahaha... :) pot pet pot..yeke? pot pet..pot pet..da besa skarang...pot pet pot pet...isteri sehat? pot pet pot pet....dah3...moh kite cari tmpat duduk....

Jalan2 tanpe tujuan...akhirnye decide untuk makan kat A&W....Entah ape punyer selera kan...kami pon bedal jer..janji aku dapat duduk...penat ar....So, Hoder beger double chesse, ngn beger ayam....sambil borak...sambil telan kentang...Bismillah entah kemane...pot pet pot pet...bla..bla..bla...EERRRRKKK..

Kenyang!!.(Tak kenyang pon benanyer..wat wat kenyang nak jage hati masing2 sebab x sedap kan..nak wat cam ner.)....dah tu ajak aku karaoke plak?? Hadoi...ikot jelarkan...dalam hati, "Suare aku dah lar mahal" suke hati jer ajak karaoke toilet mcm tu...hak3...Gurau jerlar...."1 lagu brape kak?" "RM2!" Wow... masok toilet bukan 30sen ke?? So...kami decide utk melalak dengan 6Lagu...Lagu pertama didendangkan dengan penoh emosi, dari fauziah latip x silap aku...beduet lagu wali band...beselawat pon sempat jgak beb...kate wali band kan...memang gempak astro ar karaoke tadi...Best giler, boleh cube lagi tahun depan yer.. :) P/s : suare member aku ni power doh...ala ala Ella gituwwww....

Lepas karaoke...jalan2 tanpe arah...tetibe duduk tepi tangge....sedangkan ujan ni!!! tulah dikatekan bile sengal ngn gile bersatu...sama dengan moron....Ujan pon sempat duduk tepi tasek lagi...adoi..

Masok kereta, konon nak berteduh lar ni....pot pet pot pet....keluar balek duduk minum kedai mamak India...hahaha..x sedar kami bedue minum di kedai india...x der hal lah...minum jepon...kate 1Malaysia..macam ni lah jadinyer...keling ngn mamak x der beza.... P/S : Say no to 1Malaysia...

4Jam kat The Mines tadi...So kami pon berambos dari situ menuju ke Impian Ehsan...punyer dalam rumah member aku ni...bonggol jalan lebih 10x aku rase...sabar jelar...tip top sampai depan umah...telajak sikit reverse balek....

Sebelum balek lepak2 lu dpan umah member aku ni...pergh aman damai kot kawasan umah die...siap sempat tgok kebon lagi kan....saba jer lar...but nice ar...kreatif :)

Sebelum gerak balek Kuchai....aku dapat beg hitam, member aku ni bagi...hahaha...susah2 jer kan, ape pon bagitau..its nice...boleh wat pi praktikel nanti.... :) Ok...gerak dulu dear...by by...
Thanks for today laugh...


P/S : Jangan sedih2..sebab kite kan pembaca buku La-Tahzan...hehehe..Moge ade manfaat utk kita bersama :) .... 
Isnin ni x der ape2 kan?? hahaha...
p/s : duet lagu YANK best sgt tadi :) hak3...

5 comments:

  1. u ni an... adooooii, pcah prot i ktawe.. sumenyer di story mory kn... but best sgt smlm... sengal btol... len kali kte pg menggile lgi yer.. peace...
    p/s : siap!! aq balas blik post ni!!

    ReplyDelete
  2. Hahaha...saje jer...gussip2 dlm blog...yer, bile2 pon boleh ketemu lagi.. :)
    p/s : Eleh...lambat bebeno nunggu nyer...

    ReplyDelete
  3. mcm tu plak? silekan kalo x besalah... :)

    ReplyDelete
  4. hak3.. gurau jelah... nty2 lah yer i update blog 2..

    ReplyDelete