Friday, May 6, 2011

6 MEI : Happy Birthday!!!

Speciall dedicated to Best Freind For'eva...Nurul Huda :)
From : Your Members...Muhammad Amir 'Izzat 

Assalamualaikum....Ade orang tak ni?..Entry kali ni direka khas untuk menyambot ulang tahun kelahiran sahabat yang jaoh dimate...kot dekat dihati...Tanggal 6 MEI hari ni...Speciall untuk kamu tau entry ni!!! So, dengar elop2 yer..


-Nak bagitahu yang sangat seronok dapat berkawan dengan kamu....
-1st time jumpe girl mcm kamu kat PSIS tuh tau!...Oh garang nyer budak ni...lalalala...
-Gelak...ketawa....Sedih...Bad Mood...10tion...sume kite kongsi besamer....
-Makin hari makin tau banyak pekare ttg kite...So...perli memerli pon bermule....
-Ketawe x ingat dunia....(Sory x der kek..)
-Kalo x msg x call 2 3 hari...itu pekare biase...
-Sebab....kamu tau saya bizi...saya tau kamu lagi lah bizi kan....kwan2 ramai...melalak2 3 4 pagi itu hal biase..
-Saya x kesah ape2 pon...janji kamu bahagie...sebab tu saya cakap...jage diri elop2...jgn macam2....
-Study elop2 yer...last2 sem ni...study hard tau...jgn bnyk main sgt...
-Short Sem kejap jer tu :) saye doakan kamu bejaye paper business, jmpe sem5 ><


Sekali dengan ucapan BIRTHDAY 6 MEI, nak Ucap jugak terima kasih sebab sudi bekawan dgn saye dan melayan kerenah saye yg x betol ni....Mekaseh tau...Hehehe..Saya tau..saya yang paling awal wish dan paling awal post entry ni...tpi ni X ckup lagi...!
Tunggu something dari saye 2 3 hari lagi tau....hati2....takot ade BOM smpai kt tanjong...!!



I am Here...
U are There...
But for u...
I always Care...


P/S : Selamat Ulang tahun yuyun oit...1991 - 2011.....
P/S : A & H / PSIS 2011
P/S : Terima Kasih....Assalamualaikum...6 Mei 2011

7 comments:

  1. ooit,,cm trase je..tok m'lalak 2 3 4 pg tu..haha..
    tp tu yg best aw..kat uma xwat pon cmtu..mlalak ..
    nk wish gak..eapy buzday...hehe..

    (opss,,sory nyibuk an..kih3)

    ReplyDelete
  2. hahahaha....ape2 jelar...janji korang bahagie... :)

    ReplyDelete
  3. pembetulan...sye x bzi sgt cam org tu...ttettt..lalala...haha

    ReplyDelete
  4. hahaha...ok fine..ambek lar nak menang..

    ReplyDelete