Saturday, April 9, 2011

10 April ialah hari ape?

Assalamualikum....Haha sebab terlalu buat-buat sibuk sangat dengan study (8 Hari lgi nk Final) dan sibuk dengan ragam kehidupan kat PSIS terchinte ni, maka aku terasa malas nak update blog dengan perkataan yang panjang-panjang. Maka aku pun dengan senang hati berdoa agar semoga hari minggu korang semua bahagia dan sejahtera selalu. Terutama buat Abah ngn Ibu kat KL. Walau nampak macam kreatif, tapi ngeri jugak kalau nak makan roti bakar yang macam ni kan? :
AMIR IS STUDYING : janji dengan diri sendiri hari ni nak study sampai lebam...huh(-_-!)

No comments:

Post a Comment