Thursday, March 17, 2011

take 5second jap :

Assalamualaikum...Post ni just nak cakap yang 3 hari ni aku bizi sangat dengan asgnment, kuis ngn test, pembentangan lagi...yelar..kalo boleh sume nak menjunam hari rabu kahmes jumaat ni...pening paler...belom di tambah dengan masalah lain lagi? memang rase macam nak jerit jer...IBO,IBS,ACC,ECO,MATHS!!,..
mggu dpan tamadun final ngn arab pon final gak...entah ape aku nak tulis kat ketas soalan tu aku pon x tau lar..IBO kuis esok sebelom pkul 10 dah kene send? acc kene hafal formule? Whatever pon aku still Balek KL jumaat ni...study kat rumah and mudah2 an dapat ketenangan sikit...Jumpe korang kat rumah ler..ade mase aku update...
by by...

No comments:

Post a Comment