Sunday, March 13, 2011

Hari Ahad ialah Hari ini. (tongkat dagu)


Olar..lar..Assalamualaikum :) kepade yang tengah setia membace semua entry2 aku dari dulu sampai skarang...walaupon boringGiler biase2 jer..tapi sebab ini blog aku, suke hati ler aku nak tulis ape pon kan..

Nampak tak jejake yang tengah tongkat dagu atas ni? Hah..tu lar ENCIK Tuan punyer Blog ni...
kot lar korang lupe muke aku mcm mane an...Well...Encik Amir is always teperap dalam bilik 25/8 sehari (hari minggu je!), so nak nampak muke die berjalan2 di sekitar PSIS tercinte ni pon macam hampeh jer..Nak senyum dengan orang pon punyer susah...muke bile bejalan serius nak mati...
ala-ala artis singapore lar senang aku cakap...

Ok, kite kembali kepade tajok entry. Bace tajok pon dah macam tak hingin nak bace entry aku ni kan? x per...aku faham...aku ni mmg selalu bebel sorang2..nobadi pon nk dengar..so buat2 lar dengar sebelom ade yg kene...YE!! Hari ini is hari Ahad, bersamaan dengan 13 March 2011..Oyeah kawan2..tak lame jer lagi nak menuju ke final exam...huhuh..cuak giler...Eh ape aku cakap bende ni ni?? NEXT!!

Ok..pagi tadi aku bangon pukul tteeeeeettt Walaupon begitu subuh aku tetap bangon yer..harap maklom!!
lepas suboh tidor balek...Pelok bantal kuat2..dan teros terlener...
bukak mate jam dah pukul 1 tengah hari...huhuh...
Badan aku dan seluruh tenage hilang dan teramat lah lesu nak mati...bejalan menuju ke toilet dgan bwak cebok yang berisi syampu,dan alatan2 yang sepatotnyer lah...

Pakai baju, rase2 macam dah hensem....pegi turun kafe carik makanan...but!! macam biase, kalo budak poli sume dah agak menyampah bosan dengan laok dekat kafe tu..tambah lagi aku turun lambat...yang tinggal cume sisa2 jelar kan...dengan muke yang tak berape nak senyum tu..aku pon cedok nasik dan laok paok yang boleh lar ditelan lagi...
CASH RM$$ 3 hengget #


Balek makan2....dan terus terberak buat ape yang patot seperti :


1) Bukak FB, dan bace semua notification yang sampai..gelak sorang2 dan reply comment.
2) Borak2 dengan Shah M.fauzi (seorang yg MATANG dan x pedulik orang & suke besendirian) 
3) Membasoh seluar keje slek yang dah bekurun x dicuci tetapi tetap bersih..Harap maklom!
4) Bace Blog Hitam bukan putih dan gelak sorang2...dan Update Blog...
5) Msg2 tanyer khabar kat orang tu...dan semua kawan2 tersayang baik.


Mesti korang kate :


''AMIR! KO TAK BUAT ASGNMENT KE!!! TAK BELAJAR KE!!! PEMALAS NYER KO NI!!! BAGI TAU MAK KAU!!''


Jawapan : Eh!!!! Harap maklom yer..berkaitan asgnment Encik Muhammad Amir 'Izzat Rosli dah pon siapkan (IBO jelar) Tak caye??? yelar..muke aku mungkin macam muke penipu kan....so aku bagi bukti yer, nah ambek ko :


IBO... Ni aku buat malam semalam sorang2 edit, dan print
RM 3.10sen....(KALo tak nampak bolek "klik" pade gambar ye!) so esok boleh lah Encik2 sume hantar yer (kepade member group aku yang amat dicintai :)

soalan ke2 tadi ape? aku tak study?? Oh ni bukti yang aku dah pon buat nota untuk menghadapi test ekonomi selase ni....(bab 1 je baru, nak kecoh2) walobagaimanepon, akan aku sambong sampai bab 3 malam ni..Alar..ok lar tu, kire aku study gak...isyk korang ni... BUKTI NOTA YG AKU BUAT :


Lalalala..ok? skarang dah pecaye kan? ok NEXT SOALAN? Oh aku pemalas ek? hm...alar...yang ni no komen lar, bukan malas kawan2..tapi BOSAN, so pdulik lar aku nak wat ape2 pong...janji korang x ganggu aku, Eh tebalek..janji aku x ganggu korang...

Penghabisan entry ni is : ROOMATE TERSAYANG dah pon kembali ke bilik ni selepas bercuti  tepat pukul 6 ptg..so aku kene lar buat muke hensem agar semuanya Menjadi pulih semule.. kepade seseorang tu, kamu janji cerita dengan saye nanti.... Ok...langkah ini tidak akn pernah berhenti untuk mencapai cite2....
selamat petang dan tunggu entry HARI NI KAN HARI ISNIN!!! esok =__=!!

eh! afik datang lah!!!!! hahaha...

Assalamualaikum..........

1 comment:

  1. ''AMIR! KO TAK BUAT ASGNMENT KE!!! TAK BELAJAR KE!!! PEMALAS NYER KO NI!!! BAGI TAU MAK KAU!!''

    ReplyDelete