Wednesday, March 9, 2011

KELAS X DER...So, aku menaip :

Assalamualaikum ................

Hm....maaf lar lame sangat aku x update blog ni...rase terharu bile orang tanyer, "bile nk update blog?" oh rase macam dihargai pulak..thanks kepada pembace setia blog A NEW DAY HAS COME ni...terutama folower yang 14 orang tu...Yer,,,kat sini memang tempat aku HERE I PEN MY THOUGHT...orang tertentu jer yang perasan kewujudan blog ni...so, aku ambil langkah berjage2 dalam setiap penulisan, agar ianya tak menyinggung mane2 pihak..tapi kalau makan cili...rase lar pedas die...uhhh!!

hm...aku menaip bukan selalu, bahkan asgnment yang bertimpa pon aku tak dapat nak siapkan ini pulak nak update blog tiap2 hari...asgnment IBO,IBS... macam2 nak kene carik..internet plak slow nak mati...sabar jelar mer...skarang ni pon aku kat perpustakaan...sorang2 buat keje...oh...damai sangat terasa beb!

Memori aku kat psis untuk sem3 hanyer berbaki brape minggu je lagi...pejam celik pejam celik...dah kene kosongkan bilik...YES! Latihan Industri is coming...aku tak berangan panjang, sebab aku percaya kepada takdir Allah....KUALA LUMPUR......I'M COMING BACK!

Eh bayangkan tak tengok TV Bebulan2? tak dengar radio beminggu2? sape tak bosan....ditambah lagi dengan dugaan-dugaan yang laju macam arus air kat sungai gangga tu? huh...lemas beb..kawan2 aku sumer dah macam tongkang retak dah...masing2 tinggal nak bawak haluan jer......Tapi aku tak luper.....
thanks sangat kat kawan2 yang still support dari belakang, terutama kawan2 yang otak dia MATANG! Yes! matang! bukan macam budak2, dalam kelas terkinje2 tanyer soalan bodoh...mulut pon x reti dok diam,bercerebeh 24jam tanpe henti..becerite  yang bukan2..mengutuk sane sini...ketawe terbahak2...Ahhh........aku yang dalam kelas ni, bosan tahap gaban bile berdepan dengan situasi macam tu...helow kawan...aku x sombong, tapi cube lar kite diam sekejap...aku tak blagak, bahkan aku lagi lemah dari korang, korang hebat sumenyer, tapi please hormat sesame kawan... itu yang aku harapkan...macam mane aku nak hormat korang kalau kau sendiri x hormat aku? Aku nasihat untuk diri aku sendiri..........maaf kalau aku terlebih...tegur jer aku ni...mesti aku tersenyum untuk korang...aku baik ar,,,,pecayer lar... lalala..

REMOVE! ade sahabat yang nekad remove aku kat FB, GROUP pon die remove...sory kawan2 aku di REMOVE dari group tu, x jumpe post2 aku dah pasni...x perlar, myb ade something tuhan nak tunjukkan ni....hm...yer....aku terime dugaan tu...aku hanyer mampu terdiam dan tak tau lah kat sape aku nak luahkan perasaan ni...Aperlarrrrr nak dikate....
MY COMPETITORS IS ALWAYS ATTACK ME FROM THE BACK!.. aku nak kene berjage2 ke dalam mghadapi semua ni? tak kot..........aku rase better aku berdiam diri, senyum, sabar, doa....dan menunggu datangnyer keadilan dari tuhan....silap2 mati kene tembak aku ni...ha3....oh gurau je..ha3...tuhan is maha Adil kan :)

Ramalan pengkaji kelas mengatekan bahawa minggu ni terdapat banyak kelas yang berlobang, maksodnyer x der kelas la tu....so...malam2 tidor lambat buat asgnment (la sangat,,) bersihkan ape yang patot....dan dengar lagu....dan semestinyer tanggungjawab untuk folowers...UPDATE blog & fB...dulu boleh lar, gosip2 kalau x der kejer..dengan roomate...skarang ni roomate pon dah x nak cakap dengan aku...hm, nak wat macam mane....2 2 dah macam orang bisu dalam bilik tu...see??? AMIR 'IZZAT buat hal lagi....!! Eh!! aku nak kate kat sini, aku baik dengan orang, orang pijak aku, aku tahan, die lagi pijak, aku sabar die lagi lenyek...aku menangis dia sepak...wooooooooooooo....ganas tol, eh takder lah gitu, perumpamaan jer...roomate aku still kawan yang baik kan kan kan...SENYUM :) Aku ok je mer...dgar tak?

Ade satu post lagi berkaitan TRAVELING ke telok batik baru2 ni aku x siapkan lagi...sory yang menanti tu... nanti2 lah aku upload gambar2 nyer....tapi gambar jer tau! malas nak story dah...yang penting!!! kenangan tu memang best! macam baru keluar dari penjare sg.buloh.....ha3...macam nak kene baling jer aku ni...

PEACE! tanda keamanan FREEDOM tanda kebebasan...
(suke tgok gambar ni..kelakar...sebab di request kan utk seseorang...)
oyeah...aku nak balik kampus dah...menggigil perot aku tahan sejuk...asgnment pon baru siap 35%..hampeh jer.....tak per, sekurang2 nyer gerak jugak...sory Brother Afik Faiz...asgnment IBS still in progress, aku dah tuka yang BM kepada BI, but still aku rojak kan slide tu...yang penting siap dan gempak!! kepada group member aku yang lain : helo dude, jangan ar macam ni...bantu lar aku ni buat keje, if x nak tolong pon, tanyelar khabar keje kite ni....untuk asgnment IBO? ERm....still in progress gak, to Abe Lan : taip ler cepat, aku tunggu ni...janji esok kan? to Senyum Zamer : mer, buat cepat boleh x syg? kot nak merayap jer kaki kau tu ke bilik orang, aku bedal kang! (eh! kene ckp elok2 ti merajok bebulan2 budak ni)..
lagi ape yer.........
erm....
ape pandang2?...
 Nampak tak mighty power rangers datang ni? hah...Tau pon takot...HAH! ape lagi????
oohhhhhhhhhhhhhhhhh...............nak ucapan gak ker?
YER! Kepade kawan2 seperjuangan merah,biru,kunig,hitam,legam,cokelat dan sume lah dalam kelas tu, aku ucapkan Selamat Maju Jaya,Salam Lebaran dan Salam Perjuangan tok korang yer...Begitu jugak yang dekat rumah, buatlah sesuatu yer....AMIR 'IZZAT is love u all....x pecaye? x cayer sudah.....jom pi makan! sape folow, aku blanjer....by by!!!..
ASSALAMUALAIKUM............. AMIR 'IZZAT ROSLI..
+HERE I PEN MY THOUGHT+ 

No comments:

Post a Comment