Tuesday, January 4, 2011

Dapat LATIHAN INDUSTRI DI KWSP...? (PART1)

Email Notification : Application Practical Training in EPF
From:
Choo Li Ching AK0173 - JPSM <lcchoo@epf.gov.my>
Add to Contacts
To:
Amirizzatrosli91@yahoo.com
Cc:
Sazaliza bin Zainuddin AB0184 - JKEW <sazaliza@epf.gov.my>

Warmest greetings from Employees Provident Fund (EPF).

We are pleased to inform you that your application for practical training has been approved.

Duration Practical Training            :             20 June 2011 until 18 November 2011.
Placement                                    :             Jab. Kewangan
Address                                       :              Tingkat 17, Bangunan KWSP  
                                                                  Jalan Raja Laut,
                                                                  50350 Kuala Lumpur
Time (reporting day)                     :               8.15 am (20 June  2011)  
Report to                                      :              En. Sazaliza Zainuddin  

An official letter shall be sent to you accordingly.

Thank you and have a nice day.

"DISCLAIMER:- The contents of this email and its attachment, if any ("message") are intended for the named addressee only and may contain privileged and/orconfidential information. If you are not the named addressee or if you have inadvertently receive this message, you should immediately destroy or delete this message and notify the sender by return e-mail. The Employees Provident Fund (EPF) disclaims all liabilities for any error, loss or damage arising from this message being infected by computer virus or other contamination. All opinions, conclusions and other information in this message that do not relate to the official business of EPF shall be deemed as neither given nor endorsed by EPF."


28 comments:

  1. senang lah sangat.....hahaha....
    4julai - 2dec tau..tarikh dah tukar..

    ReplyDelete
  2. mcm best je dpt praktikal kat kwsp?ok x praktikal kat sane?share ckit..sbb rase nak praktikal kat sane jgk..

    ReplyDelete
  3. :) Share? bnyk sgt kalo nak share tu....tanye je ape2..inshaAllah saya jawapkan :)

    ReplyDelete
  4. as salam,,,nak tanye camne prosedur kalo nak buat prktikal kat situ?
    awk pegi terus kwsp utk apply ke?
    resume?

    ReplyDelete
  5. walaikumsalam...hantar resume ke bahagian sumber manusia dulu...nak lebih conferm call HR dulu k,

    ReplyDelete
  6. salam nk tny ckit..
    cm ner nk apply kt sne yek..
    bleh x bg email or no hp org yg brkenanan..
    tlg yek..coz sy pn ngh cr tmpt tok prtikal gak nie...^__^

    ReplyDelete
  7. walaikumsalam...call HR EPF, dan berurusan dengan ms.choo..ni email dia lcchoo@epf.gov.my. atau terus hantar resume ke sana, but better call dulu k.

    ReplyDelete
  8. salam...nk tnye la...awak anta resume by hand atau by email? lg 1, emel yg awak kasi tu untuk semua pjbat kwsp atau untuk kt tmpat awak pratikal je?

    ReplyDelete
  9. Walaikumsalam. saya pakai resume. kalau melalui email jer mane dia nak layan. hantar resume tu pada HR KWSP yg awak nak buat praktikal. tak perlu hantar semua tempat.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum.. bro, saya nk tnya blh?

      Delete
    2. saya tgh praktikal kt KWSP.. blh x klu saya nk tgk anda punya laporan praktikum.. saya nk buat rujukan.. blh?

      Delete
    3. buat ikut bab apa tugas yang anda lakukan. even dah habis idea sekalipun, mujudkan satu bab untuk penggunaan peralatan pejabat. tangkap gmbar utk semua peralatan, dan caption kan penggunaan nya. pun boleh. bnyk keje tak masa praktikum tu? dpat department mana?

      Delete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Salam, sy student UKM final yr dlm bidang actuarial science, and sy dpt latihan industri dkt KWSP bln 6 nti, erm, mcm komen atas tu, boleh x sy nk tgk laporan praktikum? Heheh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. UKM pasti ada format tersendiri bgaiman utk penulisan laporan kan? actually penulisan saya biasa2 sahaja, semua berpandukan apa yg saya buat. dapat dekat department mana eh?

      Delete
    2. Oh aah mungkin UKM ada format tersendiri, nanti sy tnye balik penyelia. Dapat department operasi strategik. Hehee, Thank you very much :)

      Delete
    3. Hopefuly dapat bantu. rujuk sini :
      http://worldofamirizzat.blogspot.com/2014/01/tips-penyediaan-penulisan-laporan.html

      Delete
  13. Hopefuly dapat bantu. rujuk sini :
    http://worldofamirizzat.blogspot.com/2014/01/tips-penyediaan-penulisan-laporan.html

    ReplyDelete
  14. salam. nak tya sikit ni.hihi. dulu awk hntr resume terus direct by hand ke kat pjbt kwsp jln rja laut ni? terima kasih daun keladi, lain kali saya tya lagi ye..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya hantar by pos. sebelum hntar tu saya maklum kan dulu, and than follow by email dgn HR. Ms choo.

      Delete
  15. Assalam,resume yg awak hantar tu brserta dgn salinan keputusan peperiksaan x? Tkasih. Esok sy nk call HR dia n nk hntr resume/doc yg diperlukn.

    ReplyDelete
  16. salam..apa syarat untuk li kat kwsp erk?

    ReplyDelete
  17. Assalam saudara,
    Boleh tak bg no phone bahagian HR EPF? sbb sy dh cari kt internet takde.

    ReplyDelete